"Национални дни на кариерата" в 7 университетски градове
01.04.2015
Организатор: JobTiger

Най-големият кариерен форум -  "Национални дни на кариерата", за 14-и пореден път ще срещне бизнеса и младежите, за да представи стажантските програми и възможностите за реализация в България. Очаква се в събитието да участват над 120 компании и 12 хиляди младежи.

 

Тази година "Националните дни на кариерата" започват на 10-11 март в София, след което ще се пренесат последователно във Варна (16 март), Велико Търново (18 март), Русе (23 март), Свищов (25 март), Пловдив (30 март) и Бургас (1 април).

 

Всяка година „Национални дни на кариерата" събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и постоянно позиции във всички сектори на бизнеса. Сред тях са финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, производствени и търговски фирми, индустриални производители, консултантски фирми, структури на държавната администрация.

 

Във всеки от академичните градове, в които се провежда форумът, посетителите ще имат възможност да се включат и в предварителни срещи, на които да научат как да се подготвят за „Национални дни на кариерата" 2015.

 

По време на събитията в София, Варна, Свищов и Пловдив младите хора ще могат да участват в практически работилници, където някои от компаниите ще вдигнат завесата и ще ви разкрият интересни детайли от работата си. Заедно с посетителите те ще направят симулации на истинска работна обстановка с помощта на реални казуси от практиката.